Een doorbraak in diagnostische beeldvorming bij borstkanker

Het borstkankerdiagnostieksysteem van Seno Medical maakt gebruik van gefuseerde optoakoestische en echografische beeldinformatie om functionele en anatomische informatie in beelden van de borst te visualiseren. Seno is ervan overtuigd dat hun Imagio®– borstkankerdiagnostieksysteem als nieuwe beeldvormingsmodaliteit een doeltreffender instrument zal zijn om radiologen te helpen maligniteiten te bevestigen of uit te sluiten dan de huidige kankerdiagnostiekmethoden, zonder patiënten bloot te stellen aan mogelijk schadelijke ioniserende straling (röntgenstralen) of contrastmiddelen.

Klinische onderzoeken

Voor informatie over de klinische onderzoeken van Seno Medical.

Het Seno-voordeel

Krijg inzicht in de voordelen van optoakoestische beeldvorming ten opzichte van de huidige diagnostische beeldvormingstechnieken.

Producttoepassingen

Ontdek hoe de optoakoestische technologie van Seno Medical voor andere doeleinden dan mammabeeldvorming zal worden toegepast.

Hoe de technologie van Seno werkt
De optoakoestische technologie van Seno combineert zowel laseroptiek als traditionele echografietechnologie tot een fusie van functionele en anatomische beeldvorming in realtime. Het resultaat is een instrument dat aanvullende functionele informatie over verdachte mammatumoren oplevert en de zekerheid bij het nemen van beslissingen over mammabiopsieën potentieel vergroot.

Reduceren van onnodige biopsieën bij borstkanker:
waarom dit van belang is

Hoop op een nauwkeuriger diagnose borstkanker?
Een klinisch onderzoek is afgerond dat een niet-invasief, stralingsvrij borstkankerdiagnostieksysteem bestudeert dat het potentieel heeft om artsen te helpen doeltreffender te bepalen welke patiënten een biopsie nodig hebben.